Udstilling 24. marts til 30. april 2024

Erik Martin Larsen - ( f. 1957 ) har arbejdet med grafik, maleri og keramik gennem hele sit liv. I sommeren 2019 begyndte han på Værkstedet Østergade, hvor han fandt ind i et inspirerende miljø, af glade og ihærdige ligestillede med interesse for keramik. Det er især dekoreringen af relativt enkle drejede ting, der præger hans produktion. Ved corona nedlukningen var det dog et påbegyndt relief, som desværre måtte lægges på hylden. Det fortsatte dog hjemme, i forlængelse af keramik relieffet, med en lang række billeder på lærred. Der præsenteres også en del små skitser i ler til monumenter/stupaer. I øvrigt kan ses arbejder med tusch på rispapir. www.larsensgalleri.dk

 

Erik Martin Larsen 1

 

Erik Martin Larsen 2

 

Erik Martin Larsen 3

 

Elizabeth Struve Bergh - har stor glæde ved keramikken og det smitter omgivelserne, så man også får ro på og lyst til at bruge den tid, der skal til.

Elizabeth Struve Berg

 

Kirsten Pedersen - udmærker sig udover sin åbenbare glæde ved at være kreativ, også ved sin åbenhed for udveksling af ideer i processen. Og er desuden meget musisk.

 

Kirsten Pedersen 1

 

Kirsten Pedersen 2

 

Gitte Elmov - har egen butik og værksted på Trøjborg, og har gennem mange år fremstillet brugskeramik med et twist af sine egne ideer, som er natur inspirerede elementer som overrasker.

 

 Gitte Elmov 1

 

Gitte Elmov 2

 

Birgitte Thorsen - har lavet keramik i 5 år og det er efterhånden blevet til en hel del, hendes åbne og kunstinteresserede sind smitter omgivelserne, og giver andre tro på, at det de laver er godt.

 

Birgitte Thorsen 1

 

Birgitte Thorsen 2

 

For Margrete Jensen er keramikken kun en del af hendes fantastiske kreativitet. Minutiøst udførte modeller af markant arkitektur bl.a. Århus Teater som kan ses i forhallen til teatret. Og modeller af alle karaktererne fra Matador, som er erhvervet af nordisk film.

 

Margrete jensen 1

 

Margrete jensen 2

 

Bente Christiansen - er en humørspreder, som lever for det sociale og derfor også er en vigtig del af fredagsholdet. Og på Store Torv om lørdagen sælger hun bl.a. varme sokker.

 

 Bente Christiansen 1

 

Bente Christiansen 2

 

Her er keramik opstillingen fra udstillingen.

 

Faelles kunstvrker 2

 

M.v.h. Galleri Gallo

 

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade