Udstilling 21. februar til 30. marts 2016

Claudia Giuseppina Pavia - I mange år manglede jeg inspiration til at tage penslerne op. Men efter en eksistentiel krise, kom der hul igennem, og jeg begyndte at male igen. Min stil er særpræget monokrom, med et væld af intrikate detaljer. Jeg berører ofte mytologiske og mystiske emner. Jeg forsøger at fange betragteren ind i et mytisk & magisk univers. Min kunst handler meget sjældent om mig selv, men snarere om mit verdenssyn. Jeg vælger at berøre emner omkring åndelighed, seksualitet, fantasi, åndelige væsener og krafter.

 

IMG 2115

 

IMG 2116

 

IMG 2120

 

Bitten Eckhardt-Hansen - Jeg er uddannet multimediegrafiker i 1995, derefter en et-årig uddannelse på reklameskole. Det kreative har altid været en stor del af mit liv. Jeg startede på Gallo Skolen i marts 2012, hvilket jeg er utrolig glad for. Det giver mig masser af inspiration.
Da jeg startede på Gallo, havde jeg ikke lavet andet i keramik, end et askebæger i folkeskolen. Jeg laver meget keramik på Gallo. I keramik laver jeg mest strikkeskåle. Har det sidste års tid kastet mig over drejebænken. Mine malerier på denne udstilling er inspireret af mine oplevelser på "Vores Sted" i Århus midtby. "Vores Sted" afholdt Blues Jam hver søndag fra 1992-2005. Har malet portrætter af nogle få af de mange musikere, der spillede søndag efter søndag. Det har været en sjov og skøn proces, med mange gode minder, der er dukket op.

 

IMG 2140

 

IMG 2122

 

IMG 2163

 

Mvh. Galleri Gallo

 

 

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade