Udstilling 22. maj til 22. juni 2016

Thomas Stenshøj - Udstillingen består af akrylmalerier samt akvareller. Alle billeder har jeg lavet som elev på Gallo Skolen. Billederne er ment i alvor, men også i sjov, hvorved de forhåbentlig minder om livet. Jeg har som voksen været optaget af grafikeren Palle Nielsens billedhumanisme. Det håber jeg også kan anes.

 

IMG 2244

 

IMG 2249

 

IMG 2251

 

Hanna Skov Hansen - For ti år siden sad jeg fast i et dybt hul, uden håb for min fremtid og uden tro på at kunne lykkes med noget. Jeg var knap nået min voksenalder, før mit liv var kørt af sporet og jeg stod i en uoverkommelig krise. Den tid ligger meget fjernt i dag. Jeg har knoklet hårdt for at tage styringen igen, og kan nu glædes over de erfaringer jeg fik af at være igennem det kaos, som psykisk sygdom kan være. Et af de virkemidler jeg har brugt, for at flytte mig fra overlevelse til at leve igen, er at udtrykke mig igennem billeder. Dette præger mine billeder, da det en del af den historie jeg bærer med mig, en del af mig. Det er ikke alle mine billeder der handler om at have det svært, langt fra. Men de handler om den oplevelse livet er, i sig selv – en slags hyldest til en kaotisk verden, hvor intet er forudbestemt og alting kan ske. Jeg maler med olie, akrylmaling og akvarel, samt tegner illustrationer med blæk, tusch og blyant.

 

IMG 2268

 

IMG 2271

 

IMG 2276

 

Bodil Suddergaard - Om min måde at udtrykke mig på er følgende at jeg i mit indre har et behov for at det ubevidste dukker frem i en eller anden form, der kan forekomme væsner, engle, menneske kroppe dette er et univers der er helt min egen. Jeg arbejder i forskellige materialer såsom ler, genstande, maling, stof.

 

IMG 2261

 

IMG 2280

 

IMG 2281

 

Mvh. Galleri Gallo

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade