Udstilling 12. oktober til 10. november 2020

Lisette Hededal - Jeg er autodidakt billedkunstner og buddholog – overlever og oversætter - mor, maler og mytologielsker. Gennem min dannelse via religionsvidenskab har jeg fået en speciel indsigt i menneskets forestillingsevne; hvordan forskellige mennesker søger de samme svar, men udtrykker sig forskelligt; hvordan vi alle er fascineret af det, der ikke kan beskrives med ord – nogen frygter det, andre tilbeder det og vil have del i det. I mit arbejde som billedkunstner er jeg primært inspireret af det sårbare og det udefinerbare. En vekselvirkning mellem smerte og skønhed - i deres forskellige former. Mine motiver er primært (blå) kvinder, der formidler en form for lækkertristhed, gotisk erotik og mytologisk absurditet. Andre værker er mere direkte politiske eller samfundskritiske. Alle forsøger de at vække beskuerens underbevidste ugler og krybe under huden.

Lisette Hededal 1

 

Lisette Hededal 4

 

LIsette Hededal 5 med kant

 

Lisette Hededal 6

 

Michael Dvinge - Som A B S T R A C T maler er Michael Dvinge drevet af sin A B S T R A C T nysgerrighed - uden dog nogensinde at miste grebet om en stram ekspressiv form og RGB & CMYK. farver. Drømmeri med rod i barndommen. Detaljerne og de mange A B S T R A C T lag gør, at beskueren af Michaels A B S T R A CT malerier altid vil finde nye vinkler og A B S T R A C T farver og det gør dem mere og mere seværdige.
- og hvem, er jeg så...! ???
Jeg er ca. 25 år plus/ minus et par år. Jeg blev kørt ned i sommeren 2017 – desværre. Og jeg var den, der blev mest skadet. Jeg fik en alvorlig hovedskade plus min ryg brækket 3 steder plus at jeg også fik en masse asfalteksem. Jeg fik lidt mere end 3 gode og dårlige år sammen med Århus Kommune. Jeg blev heldigvis ikke blind på mine øjne, så jeg var dog trods alt lidt heldig - alt i alt. Mit håb om at deltage i Tour De France er væk - ligesom mit tidligere liv, hvor jeg var en meget aktiv sportsmand med mange jern i ilden. Og nu er jeg så maler. Jeg drømmer om at åbne et malerværksted. Hvor alle er velkomne - også dem, som har et handicap lidt ligesom mig selv. Et af min store forbilleder var maleren Per Kirkeby - han sad i kørestol ligesom mig. Så jeg ved, at det kan lade sig gøre - at blive en kendt person, selvom man er blevet handicappet. Når jeg maler, så føler jeg mig næsten rask igen. Da er der ingen grænser - ingen bekymringer. Alt er muligt.

 

IMG 3836 med kant

 

IMG 3850

 

IMG 3854 med kant

 

IMG 3856 med kant

 

Mvh. Galleri Gallo

 

 

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade