Udstilling 27. februar til 29. marts 2022

Henrik Platz - Hylder på Galleri Gallo kvindens naturlige skønhed i en serie af ekspressive og farvestrålende malerier. Med sine malerier ønsker kunstneren at sætte fokus på vor tids skønhedsidealer og skabe plads til større mangfoldighed og tolerance. I dag er et fremherskende ideal, at vi skal være evigt unge, smukke og perfekte. Kvinden skal have en stor og struttende barm, et glat ansigt, voluminøse læber og være slank indtil det helt sygelige. Det lægger et kæmpe pres på mange kvinder i alle aldre. Med sine mange malerier af det samme motiv søger Henrik Platz at vise en anden vej med en diversitet i udtryk, farver og fornemmelser, så vi alle kan være glade for den måde, som vi er skabt.

 

Henrik Platz 13

 

Henrik Platz 14

 

Henrik Platz 15

 

Kamilla Veirum Høgsgaard - Når jeg maler og tegner søger jeg at udtrykke mine tilstande og fange mine indre billeder. Mine værker er præget af de tilstande, som forundrer mig. jeg hengiver mig til et indre univers af uendelighed, evighed, tid, relationer, modsætninger – universet, natur og jord. I løbet af de seneste år er jeg gradvist overgået til at arbejde med kunst digitalt. Her kan jeg hengive mig til kaos, og farvernes diversitet, uden at blive begrænset af papirets tand. Orden er et menneskeligt forsøg på at bevare noget forgængeligt. Balance er derimod altafgørende.
- Art should comfort the disturbed and disturb the comfortable – Cesar A. Cruz.

 

Kamilla Veirum Hoegsgaard 23

 

Kamilla Veirum Hoegsgaard 24

 

Kamilla Veirum Hoegsgaard 25

 

Orla Grane Larsen - Atter, nok engang, igen igen igen er Skrumlerne på det skønne Galleri Gallo. Det er ikke første gang. Skrumlerne husker ikke hvilken gang, men det var engang for længe siden. Skrumlerne er som altid flotte, friske, fyrige, fabelagtige, fantasifulde, og forførende. Til fulde 100% originale. Der findes ikke deres lige i by og på land. Måske på mælkevejen - hvem ved? Som altid er det Skrummelmage-ren Orla Grane, der er idemanden bag Skrumlerne inspireret af Gud. Skrumlerne er lavet i stentøjsler - brændt til 1300 grader - nogle gange kombineret med træ og metal Snyd ikke dig selv, men kom forbi og lad dig forføre af Skrumlerne, og se dem ved selvsyn - kig også i det inderste rum, hvor de generte Skrumler gemmer sig sammen med de usynlige Skrumler.

 

Orla Grane  Larsen 3

 

Orla Grane  Larsen 11

 

Orla Grane  Larsen 13

 

M.v.h. Galleri Gallo

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade