Udstilling 31. juli til 30. august 2022

Michael Dvinge - Kunstneren maler abstrakt kunst. Som tager afsæt i Michaels tanker, som begyndte eller opstod helt tilbage i 2017. I 2017 var Michael ude for en voldsom ulykke, der ændrede hans liv, og hvordan han ser verden. Siden 2017 har Michael været nødt til at acceptere et liv som handicappet og kørestolsbruger. Det har dog også bragt mange gode ting med sig - især hans passion for abstrakt kunst og maleri, har givet ham meget glæde. Alt fra tankegang til Michaels kunstneriske processer påvirkes af og påvirker handicappet. Ønsket med udstillingen hos Galleri Gallo er, at du et kort øjeblik kan se verden som Michael, ved at beskue hans billeder.  Det kan være det hjælper at sætte sig ned ;)

 

Michaels egen beskrivelse af sin kunst: Jeg vil beskrive min kunst som meget abstrakt, med nøje udvalgte farvespil, der netop bør bringe en følelse af livsmod frem. Jeg har udstillet hos Galleri Gallo en gang før, ellers på forskellige caféer. På nuværende tidspunkt udstiller jeg på et af de første steder, jeg kom i behandling efter min ulykke - Neurocenter Hammel, samt også på Neuro Klinikken i Åbyhøj.

 

Michael Dvinge 2022  1

 

Michael Dvinge 2022  2

 

Michael Dvinge 2022  3

 

Michael Dvinge 2022  4

 

Maria Otulak - Jeg kommer fra Polen. Jeg har været interesseret i kunst, siden jeg var teenager. Jeg har gået på Lille Skole for Voksne til kunstundervisning. Og det var grafik, ler og akrylmaling. I fem år var jeg knyttet til Heimdal, hvor jeg udfoldede mine akrylmalerier. Siden sidste år har jeg lavet pasteller, hvoraf nogle af dem kan ses i Galleri Gallo. Pastellerne påvirker mig i lang tid, efter jeg har malet dem. De får mig til at smile. De fleste af dem er inspireret af Picasso, som er en stor mester for mig.

 

Maria Otulak 2022  1

 

Maria Otulak 2022  2

 

Maria Otulak 2022  3

 

Maria Otulak 2022  4

 

M.v.h. Galleri Gallo

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade