Udstilling 7. maj til 20. juni 2023

Anna Jansson - Jeg er født i 1969, og er uddannet fra Fria målarskolan SE og Det jyske Kunstakademiet DK. Jeg har gennem årene arbejdet med forskellige materialer: Olie, akryl, akvarel, tegning og ler. I mine billeder fra Den gamle by har jeg prøvet at fange byens specielle stemning og atmosfære i et naturalistisk formsprog. I mine keramiske værker bestræber jeg mig på, at frembringe det levende og organiske, som gennem form og farve danner en harmonisk helhed. Endvidere er jeg optaget af menneskets forskellige ansigtsudtryk og kropssprog. Dette kommer til udtryk i mine små skulpturer af mennesker, som hver især har deres egen særprægethed.

 

Anna Jansson invitation 3

 

Anna Jansson invitation 4 med kant

 

Kristian Kviesgaard - Selvom kuglepens tegninger blot var min første kærlighed, og jeg har bevæget mig videre siden da, bliver jeg ved med at vende tilbage til den smukke udtryksform. Håber i kan lide det!

 

Kristian Kviesgaard 2023-2 8

 

Kristian Kviesgaard invitation 3 med kant

 

Thomas Stenshøj - Jeg arbejder med at bygge poesi ind i mine billeder. Jeg bliver tit inspireret af andres billeder og fotografier. Jeg har gået på Gallo Skolen i mange år, men opfatter mig som kunstnerisk selvkørende. I udstillingen vil der være akvareller, og måske en enkelt tegning.

 

Thomas Steenshj invitation 1 med kant

 

Thomas Steenshj invitation 3 med kant

 

M.v.h. Galleri Gallo

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade