Udstilling 19. februar til 29. marts 2017

Allison Barry Rosenlund - I am a Contemporary Realist Oil Painter. I am going back to the traditional painting techniques of the old masters, using a limited color pa-lette, and painting from life. Although the methods are centuries old, my subjects are modern. I want to paint all the disposable, gritty, overwhelming emotions of contemporary life, but in a graceful way. Alongside my own ideas, I also paint ma-ster copies after da Vinci, Rapheal, van Gogh… because from the masters I learn to draw and paint more beautifully.

 

gjlnadcjoiadhobe

 

IMG 2515

 

lpcjfilnnjneieeo

 

Anne Kragh-Pedersen - Jeg har malet næsten hele mit liv, primært med akryl og akvarel. For mig er det at male en passion, og jeg maler så tit jeg kan, helst hver dag. Mit hoved er fyldt af uafprøvede farvekompositioner og mønstre. Mit kunst-neriske virke har udviklet sig meget hen ad årene. Før malede jeg meget akvareller, men de sidste 5 år er jeg blevet grebet af det abstrakte akrylmaleri. Det, der fasci-nerer mig er, hvordan farverne spiller sammen, og hvorledes man med den rigtige farvekomposition kan skabe dybde og harmoni i maleriet, selv med meget stærke farver.

 

IMG 2533

 

IMG 2534

 

IMG 2544

 

Jette Klimat - Jeg har arbejdet med ler i mange år nu . Gået på Galloskolen til og fra . Det var meget givtigt. Nu går jeg på godsbanen i Århus . For mig betyder inspi-ration fra andre også en del . Selve arbejdet med leret giver ro i sindet . Det kræ-ver for mig en vis koncentration . jeg prøver nogen gange at arbejde med en plan-lagt ting . Men ofte kommer der spontane ting og figurer ud af hænderne Det synes jeg er spændende , og udfordrende .

 

IMG 2524

 

IMG 2525

 

IMG 2526

 

Mvh. Galleri Gallo.

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
man.-fre. fra kl. 14-17

Tlf: 86 12 31 47

Helle Rassing:
Tlf: 23 86 76 30

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade