Udstilling 5. maj til 18. juni 2024

Jakob Graven Nielsen - Træd ind i @jakobmedg’s farverige kunstunivers på Galleri Gallo, hvor der nu udstilles et et særligt udpluk fra hans samlede værker, som udfolder sig som et levende kaleidoskop. Dyk ned i underbevidstheden, hvor hvert penselstrøg er en spontan manifestation af øjeblikkets følelser - en rejse i et væld af dimensioner befriet for jordiske tanker og bekymringer.

 

Mærk intensiteten af kontrastfyldte farver, der danser på lærredet og fortæller historier. Du vil finde værker der reflekterer over det kaos, @jakobmedg møder i den jordiske verden, mens andre er ren visualisering af ukendte dimensioner, hvor tankernes kompleksitet forvandler sig til kunst. Blandt værkerne kan du lade dig rive med i fortolkningens frihed blandt former, farver og mønstre som langsomt giver sig til kende i øjeblikket.

 

Oplev @jakobmedg’s kreative rejse gennem forskellige materialer, fra klassiske lærreder og rustikt træ til genbrugsmalerier, alle hentet i Aarhus’ gader og forvandlet til en unik visuel fortælling om vores indre liv - et must-see for den der søger dybere forbindelse med kunstens mangfoldige verden.

 

Jakob Graven Nielsen 2024 1

 

Jakob Graven Nielsen 2024 2

 

Jakob Graven Nielsen 2024 3

 

Jakob Graven Nielsen 2024 5

 

Jakob Graven Nielsen 2024 6

 

Jakob Graven Nielsen 2024 18

 

M.v.h. Galleri Gallo

Galleri Gallo

Adresse: 
Nørre Allé 86
8000 Århus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Galleri Gallo på Facebook

 

Åbningstider:
tir.-lør. fra kl. 14-17
(Når der er udstilling)

Thomas Stenshøj:

Tlf: 61 40 47 67

Telefontid: Tirsdag og fredag kl. 10-14

Busforbindelser:
Bus nr. 13
Stop i Grønnegade

Bus 2A, 3A & 4A & 11
Stop ved Lollandsgade